+46 70 34 88 680 info@hernorum.se

Konferens

Planerar ni att ordna möte, konferens eller fest och behöver ett mijlöombyte? Då är Gårdshuset perfekt för er!

Möte, konferens och kurser
Ni disponerar ytorna så som ni önskar. Projektor och blädderblocksstativ finns att tillgå. Det behövs ingen projektorduk, då den ljusa väggen vid bordets kortsida fungerar utmärkt!

Egna event
Vinprovning, teambuilding eller fest?
Gårdshuset passar alla möjliga tillställningar. Vill ni samla kompisgänget för en ost och vinprovning eller fokusera på teambuilding med kollegorna? Vi hjälper er gärna att forma ett upplägg som passar era behov!

 

Gårdshuset totalrenoverades under 2022 och 2023 med grundidéen att bevara så mycket som möjligt.
Innan renoveringen startade så användes hela denna yta till förvaring men längre tillbaka i tiden så var detta Gårdshus faktiskt ett stall!

Golvet och trappan är gjorda av de gamla timmer stockarna som höll upp innertaket och räcket är handgjort av en fantastiskt duktig svetsare. Den vackra träväggen som vätter mot vägen utanför är återbruk av det gamla innertaket, likaså stänkskyddet i köket. Även bordet är tillverkat av det gamla innertaket, byggt av skickliga hantverkare som också är nära vänner till oss. Det vackra duschrummet är kaklat med svensk kolmårdsmarmor och klinkergolvet i hallen är av svensk ekebergsmarmor.

Huset är utrustat med ett modernt kök som inkluderar fläkt, ugn, spishäll, kyl, frys och diskmaskin. Husgeråd så som glas, koppar, tallrikar och bestick finns att tillgå. I köksdelen finns det stora handgjorda bordet och det finns 10 tillhörande stolar. Utöver detta så finns också ett kontor bakom
industridörrarna i glas. På övre plan finns en soffa och ett bord – perfekt för kaffepauserna

Vi hyrde denna konferens för en privat middag där vi hade catering på maten. Perfekt läge mitt i stan!

Maja-Lisa 

HERNÖRUM – CENTRALA LÄGENHETER I HÄRNÖSAND

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag att hyra konferensen!