+46 70 34 88 680 info@hernorum.se

Kontakta oss

Våra lägenheter 1-4 finns på Storgatan 16
Vår lägenhet 5 finns på Franzéngatan 12B

+46 70 34 88 680

Om oss

Vi är en familj från Härnösand som bor i ett eget hus i centrala Härnösand. Tillsammans har vi tre underbara barn. Ted jobbar som webbutvecklare/marknadsföring på Logosol och Ester är fastighetsmäklare och VD för Mäklarhuset. Vi är båda två uppvuxen i Härnösand och har nästan bott här hela våra liv förutom ett par års universitetsstudier.

Härnösand är i vårt tycke en av Sveriges bästa kommuner. Här finns närhet till allt som ger livskvalitet. En välbevarad stadskärna med småmysiga caféer, fina badstränder, slalombacke, hav, natur och världens bästa Gin.

Vi hoppas innerligt att ni ska trivas i både Härnösand och i våra lägenheter!

 

Vanliga frågor

Ingår handukar och sängkläder?

Sängkläder och handdukar ingår alltid i våra bokningar. Bor man längre än 7 nätter så får man även nya om man ber om det.

Finns det parkeringsplatser?

Vi har gratis parkeringsplats på innegården för en bil. Men vi vill gärna att man säger till i förväg om man har bil så vi kan planera om någon annan gäst skulle vilja ha två platser.

Kan vi ha husdjur hos er?

Vi tillåter husdjur i viss mån av vad det är för djur och antalet. Djuren ska självklart aldrig störa någon annan hyresgäst och vara renliga inne. Eventuellt håravfall osv står hyresgästen för att städa upp innan utcheckning. Säg också till i förväg om ni har husdjur med er.

Har du andra funderingar kan du alltid ta kontakt med oss!

Vi finns tillgänglig för att svara på alla era frågor nästan dygnet runt. Antingen telefon, sms eller e-post. Varmt välkomna!